Diensten van Maes Geert Lgr Landbouwwerken

Doordat wij initieel gestart zijn met ons bedrijf in de landbouwwerken, kunnen we met onze ruime ervaring en vakkennis diverse werken aan in de landbouw. Wij werken ook met het LEA-MANAGER platform. Dit is een agri-platform waarop u kan inloggen via uw computer en overzichtelijk alle werken / percelen kan raadplegen en beheren. Indien gewenst komen wij graag eens bij jullie langs om alles in te stellen zodat we samen goed van start kunnen gaan!

Loonwerken

Met de roots uit het boerenleven is er destijds gestart met kleine landbouwloonwerken Nu ruim 30 jaar later staat Maes Geert Lgr klaar met een modern machinepark waarbij de klant centraal staat.

U kan bij ons terecht voor bemestings werkzaamheden tot diverse oogst werkzaamheden
Bemesten:

Drijfmest met sleepvoet injector en Voeren van vaste mest met breed strooier. Strooien van kunst mest met een gps gestuurde meststoffenstrooier met automatische debietregeling.

Grondbewerking:

Diepgronden, ploegen ,schoefelen ,frezen en zaaiklaar leggen .

Zaaien:

Zaaien van witte vruchten, grassen en groenbemesters, zaaien van mais.

Grasoogst:

maaien met trippel maaier tot 9.45m, schudden en harken. Wij kunnen Uw gras naar keuze inkuilen met hakselaar of opraapwagen ofwel in gewikkelde pakken zowel ronde als vierkante.

Graan oogst:

Dorsen van granen en vervoer ervan (ckc gecertificeerd). Vervolgens persen van stro in grote of kleine pakken zowel rond als vierkant.

Mais oogst:

- Hakselen van maïs met 8 rijen, afvoeren van mais met grote aangedreven silagewagens en het aanrijden van uw silo met een zware tractor om goede bewaring te verzekeren.
- Dorsen van mais met een pikdorsen, bij natte weersomstandigheden wordt de dorser voorzien van rupsen. Ook kunnen wij instaan voor het afvoeren van uw maïsgraan (ckc gecertificeerd)

Aardappelen oogsten:

Het rooien gebeurt met een 4 rijige aardappelrooier op rupsen. De rooier kan verschillende reinigingstechnieken toepassen, dit naargelang de rooiomstandigheden. Het afvoeren van uw aardappelen gebeurt met een hooglosser.

Meststoffen landbouwdoeleinden:

In samenwerking met De Bruycker Nv kan er bij ons meststoffen afgehaald worden op ons depot te Oostkamp. Zoals stikstof (vloeibaar of korrel), kalk, haspargiet en op aanvraag andere samengestelde meststoffen in bulk of big bag. Indien nodig kunnen wij deze Voor U ook uitstrooien.

Offerte aanvragen of meer info